www.tarding.dk
    ET ORD FRA DIG?  

 

 

14.11.2007
Kan det virkelig passe at siden kan opdateres igen? Det lader til det. Tak for hjælpen, Inge, hvordan du så end bar dig ad! Nu må jeg se at finde nye ting frem til siden her, inden den støver helt til.

25.9.2007
Familiebilleder af sommerens aktiviteter ligger klar, ferier, udflugter, fester og hyggelige sammenkomster. Men, det er stadig ikke muligt at få billederne på. Sagen er under opklaring.

22.5.2007
Der har desværre været problemer med opdatering af billeder et stykke tid, problemet bliver forhåbentlig snart løst.  I mellemtiden må man nøjes med at forestille sig de dejlige billeder fra sidste års bryllup og fra festen forleden, hvor
værten havde valgt at videregive disse kærlige ord til familien, i sin tale;

Endnu ser vi i et spejl, i en gåde, men da skal vi se ansigt til ansigt. Nu erkender jeg stykkevis, men da skal jeg kende fuldt ud, ligesom jeg selv er kendt fuldt ud.

Så bliver da tro, håb, kærlighed, disse tre. Men størst af dem er kærligheden.

1.korinterbrev

28.10.2006
Så er det blevet tid til at stille urene tilbage, finde sokkerne frem, og prøve at huske hvor alle vanterne blev af. De var ikke særlig interessante i sommervarmen, men det er de sandelig blevet! Vinteren i Danmark får mange af os til at rejse væk, til varmere steder, hvor vi kan slippe for at bekymre os om forsvundne vanter og vintermørke. Mon de ved hvor koldt her er om vinteren, de mange mennesker der tager imod os rundt omkring? Ellers kan de kigge med på denne nye side: Vinter i Danmark.

April 2006
Vesterhavet er en vidunderlig blandet oplevelse af vildskab og ro. Den friske duft af havet, lyden og fornemmelsen af dets vældige kræfter, når bølgerne slår sig til skum, vinden der griber fat i én fra alle retninger, solen der varmer huden og efterlader en med røde kinder og smil om munden, synet af den brede hvide strand og de store klitter med strittende marehalm......det bløde
fugtige sand får et til at glemme tid og sted og man fortsætter sin tur i en behagelig tilstand af tidløshed.

Regn, blæst, eller sol fra en skyfri himmel, mødet med Vesterhavet er hver gang en ny og spændende oplevelse, og man får aldrig nok. Se påskebilleder fra Vejers.

17.3.2006
Midt i marts, og stadig hvidt derude. Godt at man kan hygge sig med familien indenfor i varmen. 

10.12.2005
Der er sket det overraskende, at der nu kun er 14 dage til jul. Måske skulle jeg se at få pyntet  op en af dagene... og få indkøbt  julegaver, julekort, og kalenderlys...nå, ingen grund til panik. Der er jo lang tid endnu. 14 dage. Så gør det ikke noget at Kalenderlyset brænder for langt ned, nu skal det faktisk brænde for langt. Hvis det altså kan lade sig gøre at få fat i et...

24.11.2005
Så er der en måned til jul. Det kunne man nok skrive en hel del om, foreløbig vil jeg nøjes med at være i super god tid med min juleudsmykning af siden her. 

19.8.2005
I dag kom besøgstælleren op på 10.000, hvilket betyder at enten har de tidligere omtalte tre besøgende haft meget travlt, eller også har de fået hjælp udefra. Der er noget der tyder på det sidste, det viser sig nemlig at der har været besøg fra ikke mindre end 37 lande.

Denmark, Norway, Netherland, Sweden, Chez Republic, Poland, Belgium, Romania, Slovak Republic, Switzerland, Greece, Finland, Italy, France, Brasil, Argentina, Lithuania, Samoa, Turkey, Chile, Taiwan, Israel, Slovenia, Thailand, Hungary, Greenland, Faroe Isklands, Japan, Germany, Albania, Austria, Portugal, Canada, USA, Iceland, Yoguslavia, United Kingdom.

Tak for alle besøgene! - og kom snart igen. Jeg vil arbejde på at lægge nyt stof ud på siderne så ofte som muligt.

Som en festlig gave, har min søn Andreas gjort det muligt for dig at skrive til mig. ET ORD FRA DIG?

16.5.05
Inden man får set sig om er det blevet sommer, og forårets mange blomster afløst af sommerens ihærdigt voksende frugter, grønsager og bær. På siden "Årets blomstergang" har jeg forsøgt at fastholde nogen af de korte blomster besøg, - de kan evt. bruges som trøst, hvis vi får en mørk og regnfuld sommer.

14.3.05
Selv om der stadig ligger sne, er mange af de små søde forårsblomster på vej op. Et dejligt syn, som kan gøre enhver til optimist, og skabe trængsel på planteskolen. Og så er det tid for den årlige ærgrelse over, at der ikke kom blomsterløg i jorden i oktober. Men næste vinter, så....

28.1 2005
Nu har både Emma og Amalie en side her på tarding.dk, så  bliver det spændende at se hvad de vil lægge på. 
For tiden arbejder jeg mest på slægts siderne, og bruger en del spændende tid på at kigge efter forfædre i de kirkebøgerne, der er lagt ud på arkivalieronline.dk.
Jeg fandt bl.a. min  oldemor, noteret i kirkebogen ved hendes fødsel i 1889. Det er ret sjovt at finde nogen man kender, eller har hørt om.

31.12.2004
At ønske godt nytår plejer at være forbundet med fest og farver. Denne gang tænker jeg mere på alle de der er berørt af katastrofen i Asien, og sender dem her min dybeste medfølelse. 

3.12.2004
Så er der pyntet op til jul! 
At kunne slukke for julepynten ind imellem, er egentlig meget rart. Smart hvis man også kunne tænde og slukke for pyntning af hjemmet, sådan med et enkelt klik. 

Gave-ræset er begyndt.
I vores familie har vi prøvet et rigtig sjovt og hyggeligt gavesystem. Hver person skal give 2 gaver. En hjemmelavet gave og en købt gave. I god tid inden jul trækker man en seddel, hvor navnene på de to modtagere står.

Når dagen kommer og gaverne skal gives, sidder vi samlet og deler pakker ud. Ingen ved hvem der har givet hvad, men det skal opklares. Nu starter den store gættekonkurrence, til stor morskab. At få en hjemmelavet gave er noget særligt, og ofte bliver det en af de gaver man er mest glad for. Hvis man altså får flere...

9.11.04
I dag har Andreas fødselsdag.

21.9.04
Efterår. Varmetøjet skal frem fra gemmerne. Cykellygterne have nye  batterier. Det begynder at virke helt naturligt, at de lange ruller julepapir står fremme. Man er vel i god tid med gaverne...

26.6.04
Med det sommervejr  vi har i øjeblikket, er det oplagt at sætte sig til at skrive videre på slægtshistorien. På siderne de meget gamle er der derfor lidt nyt at læse. Hvis nogen har oplysninger om de personer jeg har nævnt, vil jeg meget gerne høre om det.

23.6.04
Gæstebogen er klar, men programmeringen er ikke, så det er endnu ikke muligt at skrive i den. 

27.5.04
Med en ny forside kommer også en såkaldt gæstebog, der gør det muligt for alle, at skrive indlæg til denne side.

14.4.2004
I anledning af, at der er mindst 3 personer, der kigger ind på denne side af og til (den ene er mig selv), har jeg frisket siderne lidt op. 
Forhåbentlig varer det ikke så længe, før det bliver muligt at lave forskellig  interaktive ting.

7.3.2004
Jeg har fået lov til at lægge nogen af Andreas flash animationer ud. Den første er lagt ud i dag, på orange område.

29.2.2004
Har fået lagt et par billeder på, og rettet lidt hist og pist. 
Nu varer det nok ikke længe, før jeg laver om på det hele igen!

11.2.2004
Arbejder på at få lagt indhold ud på siderne.

9.2.2004
Siden er under konstant opbygning, kig forbi næste gang du er i nærheden, måske er det hele lavet om da.

 

Med venlig hilsen Birgitte Tarding